Personvern

Bruk av informasjonskapsler/cookies på rogfk.no

Rogaland fylkeskommune bruker informasjonskapsler på sine nettsider. Når du besøker våre nettsider samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i nettleseren din. 

 Trykk her for oversikt over våre nettsider.  

Hva er informasjonskapsler? 

Informasjonskapsler, ofte kalt «cookies», er små tekstfiler som lagres på nettleseren din når du besøker en nettside.  

Vi bruker informasjonskapsler for å samle statistikk om brukermønsteret til de som besøker våre nettsider. Dette gjør vi for å kunne forbedre din brukeropplevelse.  

Informasjonskapsler vi bruker  

Siteimprove

 Siteimprove hjelper oss å analysere hvordan besøkende bruker nettsidene. Informasjon om hvordan nettsiden brukes overføres til Siteimprove på servere i Danmark. Siteimprove bruker data til å lage rapporter om aktiviteten på nettsidene. Deretter bruker vi disse rapportene til å forbedre nettsidene våre. Informasjonen overføres ikke til tredjeparter, og all data i Siteimprove er anonym.  

Informasjonskapsler fra Siteimprove 

  • nmstat, varighet 1000 dager  

Samler informasjon om dine besøk på siden, blant annet dato og tid. Informasjonskapselen har en tilfeldig generert ID for å gjenkjenne nettleseren du bruker. Denne brukes til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. 

  • siteimproveses, slettes etter hvert besøk  

Samler informasjon om hvilke sider du bruker på nettsiden. Denne brukes til å forbedre navigasjonen slik at du finner informasjon raskere.  

Addthis 

 AddThis er en tredjepartsløsning som lar deg dele innholdet på våre nettsider i sosiale medier og via e-post. Hvis du bruker delefunksjonen, lagrer AddThis informasjonskapsler på enheten din. AddThis bruker ikke informasjonen til å identifisere deg som person, men registrerer hvilke enheter du bruker, antall delinger og hvor i verden innholdet på siden blir delt fra.   

Direktesending  

Vi har direktesending av fylkestingets møter på  Rogaland fylkeskommunes nett-TV. Når du følger sendingen samles det inn trafikkdata som viser antall seere, og hvor lenge du ser på direktesendingen. Aventia er vår databehandler.  

Hva hvis du ikke vil tillate informasjonskapsler?  

Du bestemmer selv om du ønsker å godta eller avslå vår bruk av informasjonskapsler. De fleste nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari o.l.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk.

 På nettvett.no finner du veiledning om hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler på nettleseren din.

Merk at dette kan føre til at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.  

Del denne artikkelen på: